Rugtassenactie 2024 van start gegaan

Geef een Kind een Toekomst: Doe Mee aan de rugtassen Actie van Ro-Manna!

Stichting Ro-Manna staat op het punt om een verschil te maken in het leven van 300 kinderen in Roemenië en Hongarije. Op 16 augustus 2024 heeft de Ro-Manna een missie reis gepland om kinderen de kans te geven om naar school te gaan door hen te voorzien van gevulde rugtassen. Maar waarom zijn deze tassen zo cruciaal?

Ro-Manna gelooft sterk dat onderwijs de sleutel is tot een betere toekomst. In Roemenië is het onderwijs weliswaar gratis, maar het is niet voor iedereen even toegankelijk. Kinderen mogen alleen naar school als ze schoon en netjes zijn, met schone kleding en schoenen. Bovendien moeten ze zelf voor hun schoolbenodigdheden zorgen, zoals een schooltas, schrijfgerei, schriften, en meer. Een uitdaging in een omgeving zonder voldoende schoon water en zeep. Voor veel Roma-kinderen ontbreekt het ook aan de financiële middelen om deze basisbenodigdheden aan te schaffen, wat betekent dat velen van hen geen toegang hebben tot onderwijs.

Met deze overtuiging in gedachten gaat Ro-Manna op 16 augustus 2024 naar Roemenië en Hongarije. Het doel? 300 kinderen voorzien van de noodzakelijke schoolspullen, zodat zij niet langer belemmerd worden in hun streven naar onderwijs. Een kleine inspanning van onze kant kan een groot verschil maken in het leven van deze kinderen.

Hoe kun je helpen?

Jouw steun kan het verschil maken in het leven van een kind. Of je nu een financiële bijdrage wilt leveren, schoolspullen wilt doneren of op een andere manier wilt helpen, elke inspanning wordt gewaardeerd.

Bekijk de speciale pagina Rugtassen Actie voor alle informatie rondom deze actie.

Laten we samen bouwen aan een toekomst waarin onderwijs voor iedereen toegankelijk is. Help mee en maak een verschil in het leven van deze kinderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *